miércoles, 18 de noviembre de 2009

Acte 18 / 11 / 2009

La proposta de l'ordre del dia.

Redactat: pel Joan Gil.

Assistència: Júlia Mas, Oriol Ibàñez, Joan Miquel Roig, Joan Gil i espontàniament, Andreu Batlle IV.

No assistència justificada: les de sempre: treballa (Judit Terés), té molta feina (J. Martí) i està en moltes organitzacions (Bernat). La d’aquest primer semestre (té dues carreres, pràctiques professionals i joventut política): Júlia Miralles; i tot i així fa coses. Novetat: té una reunió obligatòria (Gerard Domínguez).

Inici (debat previ situació a la facultat amb el Marc Pérez Muntanyola)

Reunió (12-1h): S’accepta el nou horari. S’expressa que dos membres del Claustre de la PEF estan a la nostra disposició i a la de tots els estudiants. També hem parlat de l’actualitat universitària i estudiantil però hem conclòs que cal ser realistes: no tenim molt temps, som de classe treballadora. L’Andreu ens du els tiquets i les begudes sobrants, se n’ha begut un munt.

· Es parla que s’ha de fer un Pla de Treball i dues Comissions (Junta de facultat i mobilització).

· Es diu que s’han de fer posicionaments polítics i ideològics sobre les comissions de la Junta de facultat i que es debatran per correu o en la pròxima Assemblea. El Joan s’ofereix voluntari de fer-ne la proposta sobre el Consell d’estudiants després de tenir un esbós del que han fet l’Oriol i el Gerard a la Comissió. L’Oriol proposarà l’altre (la d’Economia i Finances). Es parla de la reunió amb el Degà: no hi haurà reducció de pressupost.

· Es diu que cal fer un comunicat valorant la FMUAB 2009 amb especial esment a la brutícia i que es debatrà per correu electrònic. En el comunicat, posarem el que hem perdut (hem tingut costos i no pas beneficis com preteníem per culpa de bidons plens d’espuma), però que valorem bé la organització amb l’AJEC, Ganàpies i els altres col·lectius. Un dia divertit, però els esforços dedicats (campanes incloses) i la poca visualització del col·lectiu a les barres fan que no sigui tant positiva la mirada enrere. Parlem d’usar el Local d’Estudiants per posar el material que ens sobra de la festa; però la J. Mas diu que no es prioritari per res això i se li fa cas. Es valora la feina dels amics del Joan i del Mochi, i la del mateix Joan, Oriol i Andreu.

· Sobre els delegats de curs la Júlia Mas exposa que calen delegats per torns (els de tarda han de tenir el seu!!!). S’accepta la proposta per la nova Comissió del Consell d’Estudiants.

Es debat el perquè de la baixa participació estudiantil. S’exposa que cal diferenciar EPA de la coalició electoral amb la PEF i sobretot, de la PEF ja que fins i tot amics nostres ho confonen. Potser caldrà fer enquestes sobre participació a la facultat.

El Joan Gil exposa que la PEF està en declivi de militància (poques reunions, cap feina institucional, etc.) i que fa política de cadires buides a la pràctica i que tot i que siguin els nostres companys polítics a la Junta (i amics personals, cosa que va apart); això és vergonyós. Mai més, deixem fora de les llistes electorals a gent que si volia fer feina i que s’ha despenjat perquè varem tenir que cedir en les “quotes” (penós i inútil també el tema de quotes...). A la última Comissió, només hi havia dos membres d’ EPA (les altres dues estaven excusades). Alguns tenien excusa de la PEF (dos), la resta (més de 7) no.

No hay comentarios:

Publicar un comentario