miércoles, 18 de noviembre de 2009

Proposta d'ordre del dia de J. Gil

Enviat per mail (com sempre) pel 19 / 11 / 2009

Reflexió: Tots tenim moltes pràctiques però és urgent que en aquesta assemblea no fallem. Cal ser-hi tots per distribuir-nos les tasques i delegar-les en Comissions de dos membres. És cert, que com dieu cal ser realistes i fer microsindicalisme i no més; però se'ns acumulen coses de l'anterior setmana: veniu que només és una hora! El que cal és tenir posicionaments polítics i ideològics per tal de que siguin la guia perquè treballem autònomament i avancem feina.

1. FMUAB 2009 (valoració) -> Posicionament EPA (parlar de la brutícia) i reunió AJEC pels beneficis o costos? -> Comissió Andreu Batlle IV, Oriol i Joan

2. Moviment estudiantil: Claustre (gent PEF) i vaga -> Comissió ?

3. Nova militància (propostes) i "xarxa" per la UAB -> xerrada a Instituts, reunió amb la PUC, parlar amb les alternatives a l’Assemblea (no AJEC), Jornades? O xerrades? -> Comissió? Proposta de la PEF (i) EPA? Eleccions del sistema de delegats?

4. Nous posicionaments polítics estudiantils (cal debat com a mínim d'un quart d'hora) -> es redacta i s’envia per correu electrònic durant la setmana (calen més Sis per publicar-ho que Nos).

5. Comissions d’Economia i del Consell d’Estudiants (relacionat amb els posicionaments polítics) -> Consell d’Estudiants (Joan Gil) i Consell d’Economia (que s’estarà duent a terme durant l’assemblea: Oriol Ibàñez)

6. Nou horari: cada setmana (assemblea ordinària) però cada dues fem una primera posada en comú o valorem la situació de la facultat i el que resti del temps ens organitzem en Comissions (a la mateixa aula, tots junts, però no fent assemblea, sinó avançant la feina). El proposo per debatre’l demà passat.

Adhesions -> www.alauniversitatencatala.cat ho debatem

Debat sobre “Xarxa”: Estudiants de Filosofia i Lletres i Candidatura col·lectiva d’estudiants de TII

Reunió amb el Degà (està al web)

FMUAB:

- Exposició de la feina de co-organització de la FMUAB de col·lectius amb l’AJEC

- Valoració de la FMUAB (i impressions de les passejades, imatge olbidable al final)

- Beneficis de la FMUAB?

- Valorar (els que encara no ho han fet) el comunicat d’EPA

- Material que ha quedat de la FMUAB 2009

- Tiquets (Andreu) i diners (Joan)

No hay comentarios:

Publicar un comentario