viernes, 13 de noviembre de 2009

Reunió entre EPA i el Degà: reclamacions d' EPA

Joan Gil (membre d'EPA) i el Degà de la facultat es varen reunir el dia de la FMUAB 2009 no autoritzada i organitzada pels estudiants a les 10h, per tal d'expressar aquestes valoracions:
  • Des d'Estudiants per a una Política Activa (EPA), valorem positivament les polítiques estratègiques del Deganat desenvolupades fins ara i els continuem mostrant el nostre suport.
  • Tot i això, EPA segueix denunciant en el seu web i públicament la reducció del pressupost de la facultat en un 15-20% per decissió meditada del Degà de la facultat i per això reclama transparència democràtica en les partides que es veuran afectades per aquesta reducció.

Davant d'aquestes valoracions i aquesta petició el Degà ens va informar exhaustivament de la situació del pressupost de la facultat, es va comprometre a fer transparent els pressupostos i desglossar-los. I ens ha avançat que degut a un superàvit anterior no es reduirà cap partida. Els pressupostos de la facultat es presentaran en la Comissió d'Economia i Serveis, el dia 17 d'aquest mes.

  • Tant els pressupostos com el reglament del Consell d'Estudiants s'aprovaran en la pròxima Junta, en la qual EPA vol constituir una nova comissió contra discriminacions (de gènere i per discapacitats) per tal de fer feina conjunta amb la delegada de Gènere de la UAB a la facultat, proposta que ja ha consensuat amb el Degà i que estarà inclosa en l'ordre del dia de la pròxima Junta de facultat.

D'aquesta manera EPA, està duent les reivindicacions d'ADUAB (Associació de disminuïts de la UAB) a la nostra Junta de facultat tal com varem acordar amb algun dels seus membres quan aquests (algun és alhora membre d'EPA) van venir a fer d'observadors al referèndum per la moratòria dels Graus. Com també, està duent alguna de les reivindicacions de la campanya electoral de la coalició electoral amb la PEF en el tema de Gènere.

No hay comentarios:

Publicar un comentario